Home Featured Trials Rising Crash & Sunburn DLC, Seizoen 3 en gratis demo nu beschikbaar

Trials Rising Crash & Sunburn DLC, Seizoen 3 en gratis demo nu beschikbaar

by Mark van Truijen

De tweede DLC van Trials Rising, Crash & Sunburn, is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows PC en Uplay+. Ook is er een nieuw seizoen beschikbaar, Welcome to the Future, inclusief twee nieuwe tracks, customization items en binnenkort een Halloweenevent. Daarnaast is vanaf vandaag ook een gratis demo beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Nintendo Switch.

Crash & Sunburn neemt spelers mee op reis onder de evenaar om onder andere het Amazone regenwoud, de Inca ruïnes, een safari en de zuidpool te ontdekken op 37 nieuwe tracks verspreid over Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Antartica. In Seizoen 3, Welcome to the Future, reizen spelers naar een futuristische wereld waarin cyborgs, robots en ruimtereizen voor iedereen beschikbaar zijn. Nieuwe items, helmen, headlights, bikeskins en rideroutfits worden gedurende het seizoen toegevoegd. Ook start begin oktober een Halloweenevent waarbij spookachtige items en een exclusieve helm te vinden zijn in de gear store en in de verstopte Halloweenlantaarns.

Ontdek Trials Rising nu met een gratis demo op PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Nintendo Switch. Met vijf singleplayertracks, een multiplayertrack en drie motoren is deze demo de perfecte manier om kennis te maken met de game.

Trials Rising is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC  en op de Ubisoft Store. Ook is Trials Rising onderdeel van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: