Home Gaming TRIALS FUSION – AFTER THE INCIDENT DLC

TRIALS FUSION – AFTER THE INCIDENT DLC

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is After the Incident beschikbaar: de zesde en laatste geplande DLC voor de Trials Fusion Season Pass. De DLC bevat tien nieuwe tracks, 24 uitdagingen, vijf trophies en nieuwe items voor de track-editor. Download After the Incident nu via de Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360, via Steam en Uplay voor Windows PC en vanaf woensdag 1 april via de PlayStation®Store voor PlayStation®4 en PlayStation®­3.

In After the Incident onderzoek je de oorzaak van de ramp die de aarde heeft verwoest. De bruisende wereld zoals wij hem kennen bestaat niet meer. De enige restanten zijn enorme leegtes, ruïnes en de verbrijzelde dromen van een complete samenleving. Race voorzichtig door de vernietigde steden en ontdek de verwoeste ecosystemen.

Voor de ultieme Trials-ervaring blijven we Trials Fusion updaten met nieuwe features, meer downloadbare content en track editor-items.

De Season Pas is beschikbaar voor €19,99 en als eigenaar van de Season Pass krijg je direct toegang tot After the Incident evenals de vorige vijf DLC-packs. Als je geen Season Pass hebt, kun je After the Incident los aanschaffen voor €4,99.

Trials Fusion is in samenwerking met Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev ontwikkeld door RedLynx en is meer dan 1,7 miljoen keer verkocht. De game bevat een oneindig aantal obstakels en uitdagingen waarin je racet tegen de klok om nieuwe records neer te zetten.

Meer informatie over Trials Fusion vind je op: www.trialsgame.com

TF_Screen1_1427807403 TF_Screen7_1427807422

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d