That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gadgets

Treed nu in de voetsporen van je favoriete agenten met het gloednieuwe bordspel Flikken

Fans van de hitserie (die nog steeds miljoenen kijkers trekt) kunnen nu zelf in de huid kruipen van een echte agent en briljant speurwerk afleveren met het officiële Flikken bordspel. Dankzij het dubbelzijdig  speelbord kan er zowel in Rotterdam als in Maastricht gespeeld worden. Ga op zoek naar de coördinaten van de plaats delict, lukt het jou deze als eerste te bezetten?

      Flikken.pngDaag je vrienden en familie uit voor een zinderende spelavond met het Flikken bordspel. Of je nu speurwerk wilt verrichten in Rotterdam of in Maastricht; met het dubbelzijdige bord hoef je niet te kiezen! Treed in de voetsporen van Dries van Weelden (Mark van Eeuwen) en Stan Vroom (Cees Geel) door de strijd aan te gaan met de Rotterdamse onderwereld. Bezet als eerste de plaats delict, door de juiste coördinaten te vinden. Kun je net zo goed samenwerken als Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) in Flikken Maastricht?

Flikken laat je niet alleen op het puntje van je stoel zitten voor de TV, maar ook wanneer je de strijd aangaat met je medespelers in dit zinderende bordspel. Flikken bordspel is vanaf nu verkrijgbaar bij alle speelgoedwinkels en Bol.com.

Releasedatum:
 Nu verkrijgbaar
Leeftijd: 12+
Spelers: 2 – 4 spelers
Speelduur: 45 min
Consumentenadviesprijs: € 29,95

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE