Home Gaming Transport Fever nu verkrijgbaar

Transport Fever nu verkrijgbaar

by Sven
Transport Fever - Cover Art 1
Tycoon Sim Transport Fever is nu beschikbaar op Steam & GOG voor Windows, PC, MAc en Linux
 
 – Bouw een bruisende transport rijk door de geschiedenis heen in de nieuwe strategie game van Urban Games en Gambitious Digital Entertainment.
Gambitious Digital Entertainment en ontwikkelaar Urban Games hebben de handen in een geslagen voor de nieuwe transport game Transport Fever, dat nu uit is voor Windows PC, Mac en Linux. De voorganger van 2014 was de trein beheer simulatie Train Fever (hierbij doe je het altijd beter dan de NS in de herfst). Transport Fever tilt ontdekken metro imperiums door de geschiedenis heen met een goede campain modus waar je een leger van nieuwe transportmanieren hebt waaronder treinen, vliegtuigen, schepen, bussen en trams. Het heeft een verbeterde community modding support via Steam Workshop, verbeterde rails en stratenindeling en nog veel meer

 

Watch the Video 

Transport Fever laat de speler zelf de infrastructuur ontwikkelen. Hierbij wordt de speler echt uitgedaagd om na te denken over wat handig is wat waar neer te leggen. Maak en verbeter stations, havens en vliegvelden en sta tegen over de veranderingen die de stad ondergaan door de tijd heen. Transportatie is dynamisch als de tijd zichzelf.

Transport Fever werkt met meer dan 150 jaar transport geschiedenis met meer dan 120 realistisch gedetailleerde treinen, vliegtuigen, schepen, bussen, trams en trucks die ouder worden naarmate de tijd verstrijkt. De Campain modus bied een ruime variatie van realistische missies gebaseerd op Noord-Amerika en Europa in de 19e en 20ste eeuw. Er is ook een eindeloze modus waar je zelf je infrastructuur kan opbouwen.

Ga helemaal los met je creativiteit!

Transport Fever is nu beschikbaar voor Windows PC, Mac and Linux viaSteam & GOG for €31,99, maar spelers die al het spel Train Fever hebben krijgen een speciale 15% korting op Steam en GOG tot 8 december!

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: