That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch

Train thuis of onderweg met Fitness Boxing voor de Nintendo Switch, verkrijgbaar vanaf 21 december 2018

Tijd om van de bank en in beweging te komen met Fitness Boxing! Deze game verschijnt op 21 december 2018, exclusief voor de Nintendo Switch, in de winkels en Nintendo eShop. In Fitness Boxing leer je boksbewegingen terwijl je deelneemt aan op boksen gebaseerde workouts, op de maat van instrumentale versies van popmuziekhits.
Met de Nintendo Switch Joy-Con-controllers in je handen moet je stoten, ontwijken en squatten om de ingebouwde bewegingsbesturing te activeren. Zo zet je je hele lichaam in beweging, zonder dat je er andere materialen voor nodig hebt!
De dagelijkse training in Fitness Boxing duurt 10 – 40 minuten en biedt zowel laag- als hoogintensieve opties. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit een gevarieerde groep trainers, kun je hun looks aanpassen met vrijspeelbare outfits. Op basis van je geschatte body mass index (BMI) kan de game een inschatting maken van je verbrande calorieën. Door in je fitnessprogramma te vorderen, kun je meer songs verdienen en krijg je toegang tot trainingscircuits die nog meer uitdaging bieden.
Er is ook een stand voor twee spelers waarin je samen met een vriend of gezinslid kunt trainen, of het met elk één Joy-Con tegen elkaar kunt opnemen in een virtuele boksring.
Dankzij de mobiliteit van de Nintendo Switch, kun je Fitness Boxing niet alleen thuis op tv spelen: je speelt het waar je maar wilt in de tafelstijl.
Het is tijd om van de bank en in beweging te komen met Fitness Boxing, exclusief voor de Nintendo Switch te koop in winkels en de Nintendo eShop vanaf 21 december 2018.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE