Home Gaming Train Life: A Railway Simulator bereikt op 31 augustus het volgende station

Train Life: A Railway Simulator bereikt op 31 augustus het volgende station

by Pim, Sel

NACON en Simteract maken met plezier bekend dat Train Life: A Railway Simulator het volgende station bereikt op 31 augustus: de game komt dan beschikbaar voor vroegtijdige toegang op Steam. Op een later moment zal de game ook in de Epic Games Store verschijnen.

YouTube video

Train Life: A Railway Simulator werd in februari 2021 aangekondigd als de eerste van 5 komende simulatiegames. Vanaf 31 augustus hebben trein- en managementfans vroegtijdige toegang tot dit ambitieuze project.

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je bedrijf ontwikkelen om het grootste spoorbedrijf van Europa te worden: neem personeel in dienst, koop nieuwe treinen en zorg dat je je contractuele doelstellingen haalt!

Dit unieke managementsysteem wordt ondersteund door de gedetailleerde treinen en het rijdsysteem van de game. NACON en Simteract hebben veel aandacht geschonken aan de treinmodellen om ervoor te zorgen dat de game zowel leuk als authentiek is.

Tijdens de periode in vroegtijdige toegang wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd, inclusief enkele legendarische treinen en – uiteindelijk – 10.000 km rails door heel Europa. Met deze omvang en rijkdom aan details, inclusief dynamisch weer, wordt elke reis een unieke ervaring. Haal nu je kaartje voor Train Life: A Railway Simulator!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: