Home Gaming Trailer van Final Fantasy XIV Online Patch 5.1 onthult NieR raid en releasedatum

Trailer van Final Fantasy XIV Online Patch 5.1 onthult NieR raid en releasedatum

by Pim, Sel

SQUARE ENIX® heeft de eerste trailer uitgebracht van FINAL FANTASY® XIV Online Patch 5.1. De trailer toont onder andere de door NieR® geïnspireerde YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid, en onthult aan avonturiers dat ze op 29 oktober kunnen beginnen aan het volgende hoofdstuk van hun avontuur.

De trailer voor Patch 5.1, getiteld Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, toont ook een glimp van de nieuwe avonturen en gebieden die spelers kunnen verwachten bij de eerste grote patch-update die volgt op de release van Shadowbringers™, de derde expansion van de hooggeprezen MMO.

Naast de onthulling van de trailer, heeft producer en director Naoki Yoshida tijdens de laatste Letter from the Producer LIVE-stream ook nieuwe details onthuld over content die spelers kunnen ervaren in Patch 5.1.

 • Nieuwe hoofdscenario-quests – Het volgende hoofdstuk in de hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
 • Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers: “The Copied Factory” – In deze nieuwe raid dungeon die is geïnspireerd door de wereld van NieR en mede is ontwikkeld door gast-ontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO, kunnen spelers strijden tegen mechanische levensvormen.
 • New Game+ – Geniet opnieuw van eerder voltooide quests, filmpjes, dialogen en gevechten, met behoud van je huidige personage en level. Patch 5.1 omvat de hoofdscenario-quests voor Heavensward, Stormblood en Shadowbringers.
 • Nieuwe trial: Hades (Extreme) – Spelers kunnenopnieuw tegen deze afschrikwekkende vijand strijden, maar dan op een hoger moeilijkheidsniveau.
 • Nieuwe dungeon: “The Grand Cosmos” – Spelers kunnen dit grote, door Elfen gebouwde paleis verkennen met medespelers, of met non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.
 • Nieuwe Beast Tribe-quests – Betreed de fantastische Garden of Dreams, Lyhe Mheg — een nieuw gebied met een nieuwe questlijn, inclusief de ondeugende pixies.
 • Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om hun strijdkracht te demonstreren.
 • Job-aanpassingen – De speelstijlen van de jobs ninja, samurai en summoner worden uitgebreid aangepast, terwijl andere jobs kleinere veranderingen krijgen.
 • Aanpassingen verzamelen en craften – Verschillende aanpassingen aan acties, het verwijderen van extra acties, UI-verbeteringen en meer zullen de verzamel- en craft-ervaring voor zowel beginners als veteranen verbeteren.
 • Patch 5.1 introduceert ook het ‘Fellowship’ community-systeem, updates voor Performance Actions, systeemupdates en meer.
 • Nieuwe Gold Saucer GATE “The Slice is Right” – Yojimbo maakt zijn debuut bij de Gold Saucer in deze nieuwe minigame die een beroep doet op de reflexen van spelers… en dom geluk. 
FFXIV5.12

Spelers kunnen ook uitkijken naar zelfs nog meer content in Patch 5.11, inclusief de op verzamelen en craften gerichte  “Restoration of the Holy See of Ishgard.” Spelers kunnen in elke wereld samenwerken om goederen te leveren, verschillende opdrachten te voltooien en het Firmament in zijn voormalige glorie te herstellen. Daarnaast introduceert Patch 5.11 de nieuwste raid op Ultimate-niveau, “The Epic of Alexander” — een raid die zelfs de meest behendige spelers tot hun grenzen zal drijven.

In FINAL FANTASY XIV Online wordt momenteel Halloween gevierd met de terugkeer van het Continental Circus voor All Saints’ Wake. Tot 1 november kunnen spelers diverse in-game-items verdienen, inclusief de Circus Ahriman-mount, door de content van het seizoensevenement te voltooien. Hier vind je alle details: https://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/2019/All_Saints_Wake/

FFXIV5.13

 
All Saints’ Wake-beloningen: Circus Ahriman en de Pumpkin Carriage

Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze laat genieten van alle content tot level 35. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://sqex.to/FFXIV_FreeTrial.  

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringersis de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online,en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. De uitbreiding levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: