Home Gaming Trailer HyperParasite komt vers van Gamescom

Trailer HyperParasite komt vers van Gamescom

by Jos Vis

Vandaag zijn Troglobytes Games en Hound Picked Games verheugd aan te kondigen dat rogue-lite, twin-stick, snatch, zap en shoot ‘up, HyperParasite, zijn grootste update voor Steam Early Access sinds de eerste lancering in april 2019 heeft uitgerold, op tijd voor zijn verschijning op Gamescom op standlocatie Entertainment Area van het Spaanse paviljoen in hal 10.1.

HyperParasite biedt radicale beelden, snelle actie, strakke bedieningselementen en speelt zich af in de jaren 80. De game beschikt over 60 verschillende klassen, die allemaal hun eigen attributen, wapens en bewegingen kunnen besturen en exploiteren, om een ​​spel van schandalige actie en schreeuwende ruzie op zijn best te presenteren.

Sinds de release van Steam Early Access heeft de game wekelijkse updates ontvangen, waaronder twee gloednieuwe acts, gameplay-streams voor ontwikkelaars en community’s, nieuwe personages, niveaus, mini-bazen, gameplay-mechanica en functies voor de kwaliteit van leven.

“We willen al onze early adopters die HyperParasite spelen op Steam Early Access enorm bedanken en met jouw feedback en kritiek hebben we de game constant verfijnd”, zegt Saverio Caporusso, CEO van Trologbytes Games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d