That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Nintendo Switch, PS4

Trailblazers scheurt vandaag de winkel binnen voor Playstation 4 en Nintendo Switch

Rising Star Games heeft vandaag in samenwerking met de onafhankelijke ontwikkelaar Supergonk aangekondigd datTrailblazers, de eerste echte, 2-2 coöperatieve arcade racespel, nu beschikbaar is op het Nintendo Switch systeem en PlayStation®4. 

Trailblazers is een frisse nieuwe coöperatieve racetitel met een innovatieve on-track game mechanic: verf de baan, boost met je eigen kleur en werk als een team om te winnen! Race in teams van maximaal drie tegen drie, schilder de baan tijdens het rijden en leg hierbij de belangrijke gebieden vast om zo dynamisch mogelijk te kunnen racen en je team te helpen! 

Ervaar levendige beelden, betoverende tracks en de schroeiende sensatie van snelheid waarbij  spelers de baan beschilderen om voor elk team boost-stroken te creëren. Schilder over de paden van je tegenstander om voordeel voor je team te winnen. Race met flair en stijl om skill points te verzamelen om naar de overwinning te scheuren.  

Trailblazers Gameplay Kenmerken: 

  • Exclusief Nintendo Switch Karakter: Een nieuw karakter wordt geïntroduceerd in de race line-up – de arrogante ruimte kikker en vader van Boo – Boo’s vader!
  • Toegang tot alle content: Switch spelers kunnen vanaf het begin endgame content ervaren!
  • Campaign modus: Speel op verschillende circuits door de melkweg en word vermaakt door de capriolen van de meest eclectische set racers aan deze kant van de kosmos.
  • Een muzikaal feest: Geniet van de retro-futuristische soundtrack die perfect bij de stijl van de game past. Goedgekeurde soundtrack met artiesten zoals; Skope, Derevolutions, A. Skillz en meer.
  • Award Winning Artwork: Prachtig artwork ontworpen door BAFTA bekroonde kunstenaar Will Milton.
  • Prachtige omgeving: In de race voor glorie zullen spelers zich een weg banen door bergketens, weelderige bossen en de droge woestijnen in Trailblazers
  • Diverse personages: Elke bestuurder speelt een rol in de race gemeenschap en samen ontvouw je het verhaal van de Trailblazers wereld, elk met een specifieke rol en stijl van autorijden.  
  • Futuristische wagens: Kies in de showroom uit de snelste racewagens in de Melkweg, elk met aangepaste statistieken die passen bij elke speelstijl en type track.  
  • Cross-platform: Speel samen of tegen spelers van hetzelfde of een ander platform!
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE