Home Gadgets TP Vision wint vijf Red Dot Product Design Awards 2024 met kenmerkend Europees design

TP Vision wint vijf Red Dot Product Design Awards 2024 met kenmerkend Europees design

by Sven

TP Vision heeft dit jaar vijf Red Dot Product Design Awards 2024 gewonnen dankzij hun kenmerkende Europese design. De ontwerpen, gemaakt door het Amsterdam Design Office, hebben lof ontvangen van de professionele designgemeenschap, retailerpartners en consumenten.

Met meer dan 18.000 inzendingen uit 70 landen zijn de Red Dot Awards een van ’s werelds grootste en meest prestigieuze designprijzen. Sinds 1955 worden deze awards uitgereikt aan bedrijven die opvallen met hun innovatieve designs. Een onafhankelijke jury van 50 internationale designprofessionals beoordeelde de inzendingen op functionaliteit, kwaliteit, ergonomie, innovatie, duurzaamheid en ecologische compatibiliteit.

Rod White, Chief Design Officer van TP Vision, reageert enthousiast: “De visie, creativiteit en toewijding van zowel onze product- als ontwerpteams zijn uniek in de consumentenelektronica-industrie en blijven uitzonderlijke producten en ontwerpen voortbrengen. Ik ben verheugd dat onze aanpak de goedkeuring blijft krijgen van onze consumenten, de industrie en de professionele designgemeenschap, waaronder de jury van de prestigieuze Red Dot Awards.”

De winnende producten van Philips TV & Sound – Red Dot Awards 2024:

 1. Philips OLED+ 959 Ambilight TV
  • Een minimalistische OLED TV met vierzijdig Bowers & Wilkins speaker systeem en geavanceerd Ambilight Plus-systeem. De jury prees de TV voor zijn meeslepende kijkervaring en toonaangevende technologie en design. (Verkrijgbaar vanaf september 2024)
 2. Philips OLED+ 909 Ambilight TV
  • Deze TV biedt uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en is voorzien van een geïntegreerd Bowers & Wilkins audiosysteem. De jury waardeerde de elegantie en de doordachte geluidscomponenten van deze slanke TV.
 3. Philips A5608 Bone Conduction Neckband Koptelefoon
  • Dit model combineert een uniek design met hoogwaardig audiocomfort en grip. De jury was onder de indruk van het minimalistische en dynamische uiterlijk en het hoge draagcomfort tijdens sportactiviteiten.
 4. Philips Solar A6219 GO Draadloze Koptelefoon
  • Met ronde oorschelpen en naadloos geïntegreerde Powerfoyle hoofdband biedt deze koptelefoon comfort en duurzaamheid. De jury prees de combinatie van opvallend uiterlijk en hoogwaardige geluidsweergave.
 5. Philips TAB6309 Soundbar – klein formaat, groots geluid
  • Deze soundbar is ontworpen voor een meeslepende audio-ervaring in een compacte vorm. De jury roemde het subtiele design en de compacte afmetingen die uitstekend integreren in moderne woonomgevingen.

Ontdek deze bekroonde producten en ervaar zelf het verschil dat uitzonderlijk Europees design kan maken met Philips TV & Sound.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x