Home Gaming Toy soldiers: War Chest komt naar je toe!

Toy soldiers: War Chest komt naar je toe!

by Jeffrey van den Bogaart

Toy Soldiers: War Chest is verkrijgbaar vanaf 11 augustus 2015 voor Xbox One en PC, en vanaf 12 augustus voor PS4.

Dit derde deel uit de populaire franchise, ontwikkeld door Signal Studios, biedt een spannende mix tussen action-strategy gameplay en tower defense mechanics. Toy Soldiers: War Chest wordt digitaal beschikbaar op Xbox One, PS4 en PC.

Toy Soldiers: War Chest Hall of Fame Edition is ook verkrijgbaar als digitale download. Deze editie bevat vier extra legers bovenop de vier die reeds inbegrepen zijn in de standaard editie. Ook is er de mogelijkheid om elk leger uit de Hall of Fame Edition apart te downloaden of alle vier tesamen, gebundeld in het Legendary Heroes pack.

G.I. JOE

Een zwaar getrainde special mission eenheid betreed de speelgoedkist, codenaam: G.I. JOE. Dit zijn de beste opgeleide leden van het special mission team, geleid door de dappere commandant Duke. Gewapend met een gigantisch wapenarsenaal en een flinke dosis Amerikaanse vechtlust, werkt dit team samen aan de frontlinies om het kwaad te bestrijden.

He-Man

Gedreven door de kracht van Grayskull™ wordt het Masters of the Universe™ leger geleid door  He-Man™, De meest krachtige man in het Universum. Gezegend met deze ongekende kracht, beschermen He-Man, Battle CatTM en hun Eternian Warriors de EterniaTM Speelgoeddoos tegen duistere krachten.

Cobra Commander

Het Cobra Commander leger is getraind in explosieven en martial arts en deinst er niet voor terug om elke tegenstander het leven zuur te maken. Met een mix van brute kracht, geavanceerde technologie en intense volharding, is het Cobra Commander leger een kracht om rekening mee te houden, zowel op de grond als in de lucht.

Ezio

Met een gave voor parkour, stealth en charisma vormen Ezio en het Assassin broederschap samen een krachtige alliantie van rechtvaardigheid en bescherming. De charmante Ezio Auditore da Firenze, voorouder van Desmond Miles, is een meester met het hidden blade en met de vrouwtjes.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: