Home Gaming Touken Ranbu Warriors komt 24 mei naar Steam en Switch

Touken Ranbu Warriors komt 24 mei naar Steam en Switch

by Jos Vis

KOEI TECMO Europe is verheugd om te onthullen dat hun aankomende musou-thriller, Touken Ranbu Warriors, niet alleen via Steam naar pc komt, maar dat er nu ook een gratis demo van de game beschikbaar is om te spelen op zowel Steam als de Nintendo Switch. Touken Ranbu Warriors is momenteel beschikbaar voor pre-order en zal op 24 mei 2022 op beide platforms verschijnen.

De Touken Ranbu Warriors-demo bevat de proloog van het hoofdspel, inclusief 15 speelbare leden van de Touken Danshi. De opgeslagen gegevens van de demo kunnen worden overgedragen naar de volledige versie van het spel, zodat spelers hun reis naar gerechtigheid naadloos kunnen voortzetten. Bovendien kunnen spelers hun favoriete scènes van de demo vastleggen in de fotomodus en deze op Twitter posten. Drie gelukkige fans die een foto plaatsen, worden willekeurig geselecteerd om een ​​Touken Ranbu Warriors-poster in beperkte oplage en een digitale kopie van de game op het platform van hun keuze te ontvangen!

In Touken Ranbu Warriors nemen beroemde zwaarden de vorm aan van krijgers genaamd Touken Danshi (zwaardvechters), en deze elitevechters hebben gezworen de geschiedenis te beschermen tegen een aanval van boosdoeners. Deze geheel nieuwe ervaring belooft de Touken-training van de Touken Ranbu -ONLINE- simulatiegame te combineren met de adembenemende musou-actie van KOEI TECMO’s WARRIORS-serie, en levert opwindende 1 tegen 1.000 gevechten op.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: