Home Movies Top Gun: Maverick ontvangt zijn 1 miljoenste bezoeker

Top Gun: Maverick ontvangt zijn 1 miljoenste bezoeker

by Pim, Sel

Slechts 11 weken na de bioscooprelease is de 1 miljoenste bezoeker van TOP GUN: MAVERICK in Nederland verwelkomd bij Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. De film is de grootste Tom Cruise film in Nederland ooit, staat sinds de release in de bioscoop top 5 én kan zich rekenen tot de dertig meest succesvolle films aller tijden in Nederland. Met een wereldwijde box office van bijna $1,4 miljard is de film de nummer 1 van dit jaar.

De miljoen bezoekers hebben in Nederland gezorgd voor een omzet van maar liefst €11,5 miljoen! Het bezoekersaantal zal nog stijgen, want de film draait op dit moment in maar liefst 142 bioscopen. De spectaculaire actiefilm wordt de komende tijd nog exclusief vertoond op het grote doek.

De miljoenste bezoeker, Bas Koppelman, werd in Koninklijk Theater Tuschinski samen met zijn gezin verrast met het bericht dat hij de miljoenste bezoeker van de nieuwste Tom Cruise film is. Hij werd welkom geheten door Mark van Eeuwen, die zich door de eerste Top Gun film heeft laten inspireren om zelf te leren vliegen en ook groot fan is van de franchise. De miljoenste bezoeker werd vervolgens in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen, een TOP GUN: MAVERICK goodiebag en een cheque voor een jaar gratis naar de film bij Pathé. 

Doron Kurz, Director Commerce Pathé:
“Het is een eer voor ons om de miljoenste bezoeker van Top Gun: Maverick te mogen ontvangen in Koninklijk Theater Tuschinski. Wij zijn heel blij met de vele filmliefhebbers die deze fantastische film al in onze theaters hebben gekeken, en feliciteren Paramount van harte met het behalen van deze prachtige mijlpaal.”   

TOP GUN: MAVERICK draait nu alleen in de bioscoop in Dolby Cinema, 4D en ScreenX.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: