Home Gaming Tom Clancy’s The Division Uitbreiding III: De Grote Confrontatie & Update 1.6 details onthuld

Tom Clancy’s The Division Uitbreiding III: De Grote Confrontatie & Update 1.6 details onthuld

by Mark van Truijen

Vandaag zijn er nieuwe details van de derde uitbreiding, De Grote Confrontatie, en Update 1.6 voor Tom Clancy’s The Division onthuld. De downloadbare content is gelijktijdig beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Update 1.6 is gratis beschikbaar voor alle The Division-spelers. De Grote Confrontatie is beschikbaar als onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar.

De situatie in de Dark Zone escaleert en de Joint Task Force moet zich daardoor terugtrekken uit de omgeving. Daarbij worden er belangrijke tactische terminals achtergelaten met SHD tech data met operationele informatie. Vijanden proberen deze informatie in handen te krijgen. Het zou de ondergang worden voor de SHD en voor de missie om New York te redden. Het wordt jouw taak om met een team van zeven andere Division-agenten dit drama te voorkomen.

In deze nieuwe uitbreiding ervaren spelers de Dark Zone op een hele nieuwe manier met de nieuwe modus ‘De Grote Confrontatie’. Deze modus heeft duidelijke doelen en bevat hoofdelementen van de Dark Zone, zoals PvE vijanden en herkenningspunten. Spelers zijn onderdeel van een team van 8 Division-agenten (twee groepen van vier) die vechten tegen een groep van 8 vijanden (ook twee groepen van vier) om te voorkomen dat zij de tactische terminals in handen krijgen. Het eerste team dat genoeg informatie binnen haalt wint. Ook brengt De Grote Confrontatie meer PvE activiteiten naar The Division, inclusief een nieuwe inval.

Samen met De Grote Confrontatie verschijnt ook Update 1.6, die de map uitbreidt, nieuwe speciale Contamination events toevoegt, nieuwe wapens introduceert en een nieuwe Legendarische modus toevoegt. De noordelijke delen van de Dark Zone komen beschikbaar en spelers ervaren Dark Zone 7, 8 en 9 voor de eerste keer in De Grote Confrontatie. Deze delen van de Dark Zone zijn kil en bevatten de meest duistere omgevingen en de meest uitdagende NPC’s in de game.

Voor meer informatie over Uitbreiding III: De Grote Confrontatie en Update 1.6, bezoek je het The Division forum.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x