Home Gaming Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon en Esports nieuws

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon en Esports nieuws

by Pim, Sel

Year 4 Season 1 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege staat in het teken van de nieuwe Operation Burnt Horizon. Operation Burnt Horizon bevat 2 nieuwe operators; de aanvaller Gridlock en de verdediger Mozzie. Beiden zijn onderdeel van de Australische SASR Mobility Platoon. Daarnaast introduceert Burnt Horizon een nieuwe map: Outback, een hulde aan het Australische landschap. Ook brengt Year 4 Season 1 een nieuwe Elite Set voor operator Hibana met zich mee, inclusief het Onkochishin uniform, een nieuwe overwinningsanimatie en wapenskin.

Pro League Season 9 finale gaat naar Milaan

De finale van Rainbow Six Pro League Season 9 vindt plaats op 18 en 19 mei in het Palazzo del Ghiaccio in Milaan. Acht teams vanuit de hele wereld zullen het tegen elkaar opnemen voor een totale prijzenpot van $ 275.000. Tickets zijn nu verkrijgbaar via deze link.

G2 Esports wint tweede Six Invitational op rij

G2 Esports schrijft geschiedenis door voor de tweede keer op rij de Six Invitational te winnen. Na een lang en meeslepend toernooi bleek G2 in de finale te sterk voor Team Empire. Zij gaan naar huis met $ 800.000 aan prijzengeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x