Home Gaming Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft 30 miljoen spelers

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft 30 miljoen spelers

by Mark van Truijen

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft de mijlpijl van 30 miljoen geregistreerde spelers overtroffen. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is sinds december 2015 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle multiplayershooters. Iedere drie maanden wordt er gratis nieuwe content toegevoegd en worden tal van updates doorgevoerd. Dit jaar bekeek ook een recordaantal van 321.000 gelijktijdige kijkers de Six Invitational 2018, het eSports-toernooi van het jaar binnen de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege eSports-scene. In totaal werd het evenement meer dan 6,2 miljoen uur bekeken via verschillende streamingkanalen.

 

Namens het hele team willen we elk lid van onze diverse, wereldwijde community bedanken voor de steun. Onze spelers zijn het meest waardevolle element binnen onze game. In de afgelopen drie jaar hebben we geprobeerd een solide community te creëren die is gebaseerd op transparantie, terwijl we de steeds groter wordende wereld van Rainbow Six Siege blijven ontwikkelen”, verklaart Alexandre Remy, Brand Director van Rainbow Six Siege. In lijn met de voortdurende toewijding om nieuwe kwalitatieve content te bieden, is het de visie van het Rainbow Six Siege-ontwikkelteam om de komende jaren in totaal 100 operators naar de game te brengen.

 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x