Home Gaming Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis update ‘Operation Dust Line’ beschikbaar vanaf 11 mei

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis update ‘Operation Dust Line’ beschikbaar vanaf 11 mei

by Mark van Truijen

Operation Dust Line, de gratis update voor Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege, is vanaf 11 mei beschikbaar voor Playstation®4, Xbox One en Windows PC. Deze tweede grote contentupdate bevat twee nieuwe operators, een nieuwe map, gameplayverbeteringen en meer.

Twee nieuwe US Navy SEAL Operators en The Border map

In Operation Dust Line roept team Rainbow de hulp in van twee US Navy SEAL operators om het grensgebied veilig te stellen. Dit is een nieuwe map, bestaande uit oude en nieuwe constructies met doorgangen in de open lucht, wat het de meest open en verwoestbare map tot nu toe maakt.

De nieuwe operators zijn:

·         Valkyrie: Uitgerust met de ‘Black Eye’ Gyro Cam Mk2: een camera voor snel gebruik die het team voorziet van een extra paar ogen.

·         Blackbeard: Beschikt over de TARS Mk, transparant wapenschild, wat hem meer mobiele bescherming geeft zonder zijn zicht te belemmeren.

Verbeterde gameplayervaring

Het ontwikkelingsteam verbetert de gameplayervaring in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege continu. Dat doen zij aan de ene kant door nieuwe content toe te voegen, maar ook door bijvoorbeeld operators op elkaar af te stemmen, zodat de game beter speelt. Hieronder een lijst met alle verbeteringen:

·         Pas je uitrusting aan tussen rondes door: Selecteer simpelweg je, ga naar de loadout en kies andere wapens, attachments, hangers en headgear. Dit brengt de nodige nieuwe tactieken met zich mee.

·         Verbeteringen operators: Het unieke gadget van I.Q. geeft nu verbeterde visuele feedback, het schild van Montagne biedt nu ook bescherming van de zijkant en de LMG van Tachanka is gemakkelijker te plaatsen en te gebruiken. Er zijn ook extra aanpassingen gemaakt aan de overige operators, wapens en secundaire gadgets.

·         Gadgets annuleren: Door deze optie aan te zetten in het menu, kunnen spelers vanaf nu op elk moment de plaatsing van een gadget annuleren. Dit maakt het gebruiken van gadgets niet alleen een stuk gemakkelijker, ook brengt het een extra niveau van gameplay en tactiek met zich mee. Zo kan de vijand nu gemakkelijk op het verkeerde been gezet worden.

·         Winnend team in de spotlights: Na de laatste ronde krijgen zowel de winnaars als de verliezers het winnende team te zien. Daarnaast wordt de ‘Most Valuable Player’ bekroond, waarover je vervolgens lekker kunt opscheppen.

Bezitters van de Season Pass ontvangen automatisch de nieuwe Navy SEAL Operators. Wie geen Season Pass heeft, kan de operators vanaf 18 mei vrijspelen met Roem of R6 Credits.

Voor meer info over Dust Line, bezoek je http://www.rainbow6.com/DustLine.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is wereldwijd verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC. Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, bezoek jewww.rainbow6.com. Om meer te weten te komen over andere games van Ubisoft, bezoek jewww.ubiblog.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x