Home Gaming Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Seizoen 3 start vandaag

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Seizoen 3 start vandaag

by Mark van Truijen

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Seizoen 3 van de wereldwijde Tom Clancy’s Rainbow Six® Pro League vandaag start op Xbox One en op 1 september op Windows PC.

Per platform gaan acht teams gedurende zeven weken de strijd met elkaar aan om kans te maken op de prijzenpot van $150.000 en de kampioen van Seizoen 3 te worden. Kijkers kunnen vandaag om 19.00 uur kijken naar de Seizoen 3 kick-off voor Xbox One-spelers op twitch.tv/rainbow6.

Om de start van Seizoen 3 te vieren, zijn er van 6 september tot 22 november vier gouden Tom Clancy’s Rainbow Six Siege operatorsets beschikbaar. Spelers kunnen de gouden sets voor Jäger, Fuze, Twitch en Thatcher aanschaffen voor €7,99 per stuk of voor €16 voor allemaal en steunen hiermee de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League. Iedere set bevat een gouden wapenskin, gouden operator chibi en gouden operator headgear vrij.

Spelers die het wel eens willen opnemen tegen de allerbesten, kunnen meedoen aan de wekelijkse GO4 toernooien en zich zo kwalificeren voor de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League. Ook maken zij op die manier kans op een deel van de wekelijkse prijzen van €100 en 100 GO4 punten. Spelers kunnen zich registreren op de ESL Play pagina op play.eslgaming.com/rainbowsix.

Ga jij hem spelen? Laat het ons weten

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x