Home Featured Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nu verkrijgbaar

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, het nieuwste deel in de Ghost Recon-serie, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC. Ook is Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC, en is de game verkrijgbaar voor Stadia bij de lancering van het platform.

De nieuwe live action trailer, ‘Overleef als Ghost’, werpt kijkers middenin de actie. Met een sterk cinematografisch gevoel vol emoties, laat de meeslepende korte film zien hoe Ghosts transformeerden van jagers naar prooi.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is een militaire shooter die zich afspeelt in een diverse en vijandige open wereld. De complete game is solo te spelen, of in coöp tot 4 spelers. Het speelveld is Auroa, een mysterieuze eilandgroep waar de meest ontwikkelde technologieën samenkomen met ruwe, ongetemde natuur. Auroa, thuisland van drone-gigant Skell Technology, is nu in verkeerde handen gevallen en al het contact met de buitenwereld is verloren. 

De Wolves, een levensgevaarlijke groep ex-militairen, hebben de macht over het eiland genomen. De afvallige Ghost eenheid wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. Walkers’ mannen hebben de Skell-drones omgebouwd tot moordmachines en schromen niet om deze te gebruiken.

Nomad en zijn Ghosts zijn op een verkenningsmissie, maar hun helikopters zijn boven Auroa neergeschoten. Gewond, zonder enkele hulp en opgejaagd, beleven spelers een intense militaire ervaring waarin ze vechten om te overleven, de Wolves te verslaan en Auroa terug te veroveren.

Steile hellingen, opeenhopende verwondingen en vermoeidheid zijn nieuwe uitdagingen die spelers ondervinden om hun vaardigheden om te overleven op de proef te stellen in het gevarieerde terrein van Auroa. Spelers genieten van totale vrijheid in het voltooien van missies en hebben tal van tactische opties en hulpmiddelen tot hun beschikking, inclusief een set van nieuwe militaire mogelijkheden. Zo hebben ze de mogelijkheid om de lichamen van vijanden of vrienden te dragen. Ook is de omgeving een sluw middel om vijanden te ontlopen door middel van de onopvallende prone camo. Spelers zetten verder kampen op met teamgenoten in een bivak om uitrustingen te beheren, van klasse te veranderen en hun strategieën te perfectioneren. 

Ghost War, de PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, is naadloos geïntegreerd in de totale game-ervaring. Met het nieuwe gedeelde progressiesysteem boekt elke speler vooruitgang in PvE en PvP met hetzelfde karakter en behouden ze hun ontgrendelde klassen, vaardigheden, aanpassingsitems en wapens in beide modi. Om de ervaring eerlijk te houden voor alle spelers, worden bepaalde statistieken in Ghost War aangepast.

De lancering van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is pas het begin van het avontuur, want er staat een ijzersterk post-launch contentplan klaar voor de game. Episode 1 introduceert Project Titan, de eerste raid in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, samen met nieuwe Faction-missies, PvP-updates en de eerste nieuwe klasse: engineer. Tevens gaat het eerste live event van start met niemand minder dan de Terminator. Episodes 2 en 3 bieden twee nieuwe Adventures, twee nieuwe klassen, verschillende PvP-updates, meer end-game content en meerdere live events. Elke factie in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint evolueert door nieuwe verhalende missies die worden toegevoegd aan de game. Spelers hebben ook toegang tot maar liefst 14 dagelijkse missies die verse tactische uitdagingen bieden in de open wereld van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint.

Spelers met de Year One Pass hebben daarnaast toegang tot alle Year One Adventures en hun beloningen, inclusief één week eerder toegang tot de drie nieuwe klassen en onmiddellijke ontgrendeling van de Siren’s Call missie en het Special Operations Force Pack. Tot slot hebben deze spelers vanaf vandaag toegang tot Episode 1, Operation Greenstone.

Voor het laatste nieuws over Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, bezoek ghost-recon.ubisoft.com.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC (en later ook voor Stadia), onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d