Home Events Titanen gaan de strijd aan als voetballers het opnemen tegen Kong en Godzilla in een monsterlijke krachtmeting

Titanen gaan de strijd aan als voetballers het opnemen tegen Kong en Godzilla in een monsterlijke krachtmeting

by Pim, Sel

Voetballers Eduardo Camavinga (Frankrijk), Federico Valverde (Uruguay) en Vinicius Jr.(Brazilië) zijn deze week samengekomen om zich te mengen in de nieuwe tijdelijke gamemode Operation Monarch van Call of Duty: Warzone.  Om Operation Monarch te vieren, moest het trio uitdagingen aangaan om beloningen vrij te spelen voor leden van de 433-community.

Uitdagingen waren onder andere schade toebrengen aan Godzilla of Kong om 5.000 COD Points te verdienen, het S.C.R.E.A.M-apparaat gebruiken om de killstreak van de Titans op te roepen om 2 exemplaren van Call of Duty: Vanguard toe te voegen, en een Top 5 halen om 12.000 COD Points vrij te spelen.

Valverde en Vinicius beginnen met het afvuren van hun pistolen op Godzilla en beginnen sterk met het wegvagen van een team. Camavinga sluit zich aan bij zijn teamgenoten om zich te concentreren op het toebrengen van schade aan Kong, het voltooien van de eerste uitdaging en het vieren met een gezamenlijke “SIUUUU!”. Ze roepen dan een Titan Killstreak op om de tweede uitdaging te voltooien, voordat ze slachtoffer worden van het gas en als 16de eindigen.

Seizoen Drie van Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific is nu live en het Monster of All Battles is aanwezig met Operation Monarch tot 25 mei – verdien beloningen door deel te nemen aan matches, Monarch Intel te verzamelen, uitdagingen te voltooien en zelfs tijdelijke Monsterverse Bundles te kopen, geïnspireerd door Godzilla vs. Kong.

Bekijk de volledige video op de Instagrampagina van 433

De betrokken spelers waren:

  • Eduardo Camavinga (Frankrijk)
  • Federico Valverde (Uruguay)
  • Vinicius Jr. (Brazilië)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: