Home GamingAndroid Tin Hearts is vanaf nu beschikbaar op utomik.com

Tin Hearts is vanaf nu beschikbaar op utomik.com

by Pim, Sel

Vandaag brengen uitgever Wired Productions en ontwikkelaar Rogue Sun – een studio bestaande uit voormalige Fable-ontwikkelaars – Tin Hearts uit! Abonnees van Utomik.com kunnen nu genieten van de lancering van Tin Hearts op pc, Android-apparaten en smart-tv’s. Na Lumote: The Mastermore Chronicles en The Last Worker, wordt dit het derde spel van Wired Productions dat als Day One-release beschikbaar komt op de Utomik-app.

Tin Hearts biedt spelers een fantasierijk verhalend puzzelavontuur dat zich afspeelt in een wereld vol magie en speelgoed. Het is aan de spelers om een troep tinnen soldaten te helpen marcheren, vliegen of zweven over verschillende levels, door onderweg puzzels op te lossen en paden te creëren zodat de soldaten hun doel kunnen bereiken. Trampolines, ballonnen en kanonnen zijn slechts enkele van de objecten die spelers kunnen gebruiken om de tinnen soldaten te helpen. Spelers zullen langzaam maar zeker het ontroerende verhaal van de Victoriaanse uitvinder Albert J. Butterworth ontrafelen.

Dit verhaal, dat generaties overspant, wordt verteld door boeiende gameplay-mechanismen en een met de hand vormgegeven kunststijl. Een demo van het spel was beschikbaar van 17 februari tot 19 februari op Utomik.com en kan nu volledig worden beleefd op pc, mobiele apparaten en smart-tv’s. Tin Hearts voegt zich officieel bij andere Wired-games, zoals Lumote: The Mastermore Chronicles, Arcade Paradise, Tiny Troopers: Global Ops en The Last Worker, op de Utomik-app.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: