Home Gaming THQ Nordic past inhoud Collector’s Edition Generation Zero aan

THQ Nordic past inhoud Collector’s Edition Generation Zero aan

by Sven

Het Dalecarlian-paard (ook bekend als het Dalapaard) maakt geen deel uit van de Generation Zero Collector’s Edition. Vanwege de late aankomst van de Dalapaarden en het niet-tijdig monteren van de editie zal THQ Nordic actie ondernemen en het paard uit de Collector’s Editions halen.

“We werken momenteel aan een oplossing om het Generation Zero Dalapaard later dit voorjaar als een volledig apart artikel via de detailhandel aan te bieden. Houd ons in de gaten voor meer informatie!”, zegt Jan Binsmaier, Publishing Director bij THQ Nordic GmbH.


De nieuwe Collector’s Edition komt zonder het Dalapaard en tegen een nieuwe SRP van EUR 69.99 (oude SRP was EUR 79.99) en de volgende inhoud:
 
– De game
– Een T-shirt
– Een premium Steelbook™ game case
– Premium Box
– Een stoffen map van de gamewereld
– 4 Concept Art ansichtkaarten

Over Generation Zero:
 
Ervaar een explosief kat-en-muisspelletje in een enorme open wereld. In deze remake van het Zweden van de jaren 1980 zijn vijandelijke machines het vreedzame platteland binnengevallen. Je moet terugvechten en ondertussen erachter zien te komen wat er nu eigenlijk precies aan de hand is. Door gebruik te maken van in gevechten bewezen guerilla-technieken kun je vijanden in de val lokken, verlammen of vernietigen in intense creatieve sandbox-gevechten. 


Ga er alleen voor of vorm met tot drie van je vrienden een team in naadloze coop-multiplayer. Werk samen en combineer jullie unieke skills om vijanden uit te schakelen, uitgeschakelde vrienden te ondersteunen door ze tot leven te wekken en de buit te delen nadat de vijand verslagen is. 


Alle vijanden worden constant gesimuleerd in de wereld en dwalen door het landschap met specifieke doelen. Als het je lukt om een specifiek onderdeel van een vijand te vernietigen, of het nu pantser, wapens of uitrusting is, wordt de schade permanent. Vijanden zullen deze littekens behouden totdat je ze weer tegenkomt, of dat nu minuten, uren of zelfs weken later is. 


Verken een enorme open wereld, gerenderd met de bekroonde Apex-engine, met een volledige dag/nacht-cyclus met onvoorspelbare weerpatronen, complex AI-gedrag, gesimuleerde ballistiek, uiterst realistische geluiden en een dynamische soundtrack met muziek van de jaren 80.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: