Home Gaming THQ Nordic komt met twee nieuwe titels naar Gamescom

THQ Nordic komt met twee nieuwe titels naar Gamescom

by Mark van Truijen

We hebben net een week vol zomerevenementen en showcases achter de rug (met nog een Nintendo Direct in de pijplijn), wat betekent dat het volgende grote evenement waar de industrie naar uitkijkt Gamescom is in augustus. En hoewel Gamescom natuurlijk nog een paar maanden weg is, sijpelen de details over wat het zal brengen desondanks door.

Bijvoorbeeld, THQ Nordic heeft zijn plannen voor het evenement onthuld. Het bedrijf heeft bevestigd dat het vijf spellen naar Gamescom zal brengen, waarvan er twee momenteel niet aangekondigd zijn. Een daarvan heeft een titel van één woord met zes letters, terwijl de andere een titel van vijf woorden met 23 letters heeft. De andere drie spellen zullen Disney Epic Mickey: Rebrushed, Titan Quest 2 en Gothic Remake zijn. Alle vijf spellen zullen speelbaar zijn bij de stand van THQ Nordic.

Een THQ Nordic Digital Showcase staat ook gepland voor 2 augustus, waar het bedrijf zegt dat het die twee niet aangekondigde titels zal aankondigen. Gamescom is ondertussen gepland voor 21-25 augustus.

Gamescom van dit jaar zal niet worden bijgewoond door Nintendo, hoewel Ubisoft heeft bevestigd dat het aanwezig zal zijn. Er zijn lekken die beweren dat Microsoft ook first-party aankondigingen zal doen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x