Home Gaming THQ Nordic geeft AEW: Fight Forever-fans wat ze willen

THQ Nordic geeft AEW: Fight Forever-fans wat ze willen

by Jos Vis

THQ Nordic GmbH en All Elite Wrestling, LLC (AEW) en YUKE’S Co hebben vandaag bevestigd dat de release van AEW: Fight Forever het tagteam-evenement van de eeuw wordt! De twee bedrijven hebben hun krachten gebundeld om de nieuwste creatie van ontwikkelaar YUKES naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch te brengen.

“Een van de eerste dingen die ik deed nadat ik bij AEW had getekend, was Tony Khan vragen me te helpen het beste gamingteam ter wereld samen te stellen, om de beste worstelgame ooit te maken”, zegt Kenny Omega, EVP van AEW en voormalig AEW World. Kampioen en AEW World Tag Team-kampioen. “Nou, we hebben zojuist de perfecte finisher binnengehaald door samen te werken met de wereldwijde uitgeverij en distributie-krachtpatser THQ Nordic voor AEW: Fight Forever. Het merk THQ staat al lang synoniem voor worstelspellen – er is gewoon geen gekwalificeerde partner meer om AEW Fight Forever naar de miljoenen worstelfans over de hele wereld te brengen.”

YUKE’s president en CEO Yukinori Taniguchi zei: “Ik ben zowel tevreden als opgewonden om de kans te hebben om te werken met AEW – die nieuw leven blaast in de professionele worstelindustrie – en het THQ-merk, met wie we een heel tijdperk van pro-worstelen hebben gecreëerd spellen. Gebruikmakend van de expertise die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, nemen we dit project aan met de ultieme staf van het YUKE’S Development Team om de aantrekkingskracht van AEW binnen een videogame in de hoogste mate te recreëren. We hopen dat fans zullen genieten van het ervaren van de meest geavanceerde technologie en de volgende evolutie in pro wrestling gaming.”

“Kenny’s ongelooflijke visie voor AEW: Fight Forever is gebaseerd op zijn worstelstamboom, zowel in de ring als op de controller”, zegt Executive Producer Reinhard Pollice, THQ Nordic. “Combineer die visie met YUKES’ ongeëvenaarde geschiedenis van worstelgame-ontwikkeling, resulteert in een AEW-ervaring die sterk leunt op het arcadegevoel dat meer dan twee decennia geleden voor het eerst de harten van worstelgames veroverde.”

Een vleugje nostalgie is nog maar het begin in AEW: Fight Forever. Spelers kunnen zich verheugen op het uitvoeren van de meest actuele worstelbewegingen die te zien zijn in de razend populaire AEW-programmering. Dit, naast innovatieve tandemoffensieve bewegingen. Online coöpworstelen gaat volledig naar het volgende niveau met Tag Team-wedstrijden met reeksen van teammanoeuvres die worden uitgevoerd met eenvoudige commando’s. Een lange selectie van de meest populaire AEW-worstelaars, diepe carrièremodus, create-a-wrestler, kenmerkende AEW-arena’s, meerdere wedstrijdtypen en zelfs wat ouderwets, ongeoorloofd plezier wachten op je!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: