Home Movies Thomas de Stoomlocomotief – Opgraven en Ontdekken – vanaf 1 september in de kleuterbios

Thomas de Stoomlocomotief – Opgraven en Ontdekken – vanaf 1 september in de kleuterbios

by Jos Vis

Vanaf 1 september is jouw favoriete stoomlocomotief Thomas te zien op het witte doek! Just Film Distribution en Just4Kids brengen namelijk op 1 september de Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken uit in de kleuterbios en vanaf 11 september zal de film ook meegenomen worden in de reguliere programmering. Thomas en zijn vriendjes zijn al jarenlang te zien op RTL Telekids en iedereen kent Thomas natuurlijk ook van de boeken The Railway Series van Wilbert Vere Awdry en zijn zoon. Thomas is in deze film met zijn vriendjes in Italië. Thomas wil zijn nieuwe vriendin Gina graag bewijzen dat hij ook een expert is in alles wat Italiaans is, maar dan verdwaalt hij in een oude mijn en stuit op een oude legende…

Thomas-de-Stoomlocomotief-2

THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF: OPGRAVEN & ONTDEKKEN | vanaf 1 september te zien
Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief?

Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?

Speelduur: 64 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: