Home MoviesDVD/Blu-Ray The Walking Dead uitgeroepen tot populairste tv-serie van 2018

The Walking Dead uitgeroepen tot populairste tv-serie van 2018

by Sven

The Walking Dead was in 2018 de populairste tv-serie ter wereld. Dat heeft onderzoek van onderzoeksbureau Parrot Analytics uitgewezen. De hitserie kent ook in Nederland een trouwe schare fans en is te zien op seriezender FOX. Parrot Analytics gaf de serie de prijs voor de ‘Most In-Demand Show’ wereldwijd. Het kende tevens een award toe voor de meest gewilde digitale originele serie in de wereld voor 2018, nog voor ‘Stranger Things’ van Netflix. “Parrot Analytics heeft uit de eerste hand toegang tot ’s werelds grootste dataset waar het gaat om gebruik van content”, aldus Wared Seger, CEO van Parrot Analytics. “Hierdoor kunnen we als beste de keuze van de kijker in kaart brengen waar het gaat om de populariteit van tv-series”. De winnaars van de ‘Global TV Demand Award’ werden bepaald met behulp van het wereldwijde meetsysteem van Parrot Analytics. Het bedrijf legt elke dag meer een dataset vast van meer dan 1 miljard punten, verdeeld over het spectrum van consumentenactiviteit op het gebied van video-consumptie (streaming en downloads), betrokkenheid op social media (hashtags, likes, delen) en zoekacties (lezen over de serie, publicatie over de serie, etc).

‘The Walking Dead’ – Seizoen 9B | Vanaf dinsdag 12 februari 2019In het vervolg van het negende seizoen van ‘The Walking Dead’ (seizoen 9B) blijft de impact van eerdere gebeurtenissen, zes jaar geleden, voelbaar bij de groep van overlevenden. Sinds het vertrek van hun leider Rick (Andrew Lincoln) zijn veel van de personages van elkaar én van zichzelf vervreemd geraakt. De regels en manieren van overleven garanderen niet langer de veiligheid van de hele groep. Uitzending direct na de Amerikaanse premièreFOX zendt ook ‘The Walking Dead – seizoen 9B’ direct uit na de Amerikaanse première. Dit betekent dat fans in de nacht van zondag 10 februari op maandag 11 februari om 3.30 uur de nieuwste aflevering direct kunnen bekijken.
‘The Walking Dead’ – start seizoen 9B, dinsdagavond 12 februari om 22.00 uur(première-afleveringen vanaf maandagochtend 11 februari om 3.30 uur)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: