Home Gaming The Walking Dead: Saints and Sinners – Chapter 2: Retribution is nu beschikbaar voor PSVR2 en Steam

The Walking Dead: Saints and Sinners – Chapter 2: Retribution is nu beschikbaar voor PSVR2 en Steam

by Mark van Truijen

Na de lancering vorig jaar op Meta Quest 2 en PlayStation VR, is The Walking Dead: Saints and Sinners – Chapter 2: Retribution nu beschikbaar voor PlayStation VR2 en SteamVR. Spelers verkennen New Orleans met nieuwe en terugkerende locaties, deze keer met nachtelijke verkenning. Bekijk de lanceringstrailer hieronder.

De ondoden zullen even meedogenloos zijn als altijd, met grotere aantallen Walkers en sterkere menselijke tegenstanders. Je zult nieuwe wapens hebben, zoals de zaag-off shotgun, kettingzaag en SMG, maar let ook op The Axeman, een krachtige vijand die je niet zal stoppen.

Een gloednieuwe factie, de Exiles, is ook toegevoegd en biedt aanzienlijke beloningen als je ze helpt. Je zou ze ook met geweld kunnen nemen, waardoor het eerste spelthema van het helpen of kwetsen van je medeoverlevenden wordt voortgezet.

Ontwikkelaar Skydance Interactive heeft niet onthuld wat er hierna komt voor de serie, maar werkt aan een nieuwe VR-actie-RPG genaamd Behemoth. Het komt uit in de herfst van 2023 voor Meta Quest 2, PlayStation VR2 en PC VR-headsets.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: