Home Gaming The Valiant verschijnt op Xbox en Playstation in juli

The Valiant verschijnt op Xbox en Playstation in juli

by Pim, Sel

Jullie allen zijn getuige van een onheilspellende aanwezigheid die boven de mensheid hangt, een onuitsprekelijk kwaad dat onze bestaanswijze bedreigt. Maar vrees niet, want in The Valiant zul je de wapenrusting van Theoderich dragen, een voormalige kruisvaarder met een onvermoeibare missie om de hel op aarde te voorkomen.

Als Theoderich zul je samen met je gezelschap van trouwe krijgers beginnen aan een gevaarlijke odyssee door het uitgestrekte middeleeuwse Europa en zelfs het Heilige Land, alles in een dappere poging om de plannen van Ulrich von Grevel te dwarsbomen. Deze kwaadwillende antagonist streeft ernaar om een krachtig artefact genaamd de Staf van Aaron te hanteren, een bron van onvoorstelbare en onheilige macht. Het lot van de mensheid rust in jouw handen terwijl je deel uitmaakt van dit epische avontuur.

Bereid je voor op een epische reis in een meeslepende nieuwe tactische RTS-ervaring! Neem het commando over gespecialiseerde eenheden en zet hun unieke vaardigheden strategisch in om te zegevieren op het slagveld. Zie hoe je eenheden groeien in expertise en kracht, terwijl ze gedurende de meeslepende campagne met 15 missies waardevolle ervaring opdoen. Als alternatief kun je je aansluiten bij twee bondgenoten in de intense Last Man Standing coöp-modus, waar hordes vijanden je vastberadenheid op de proef stellen of je je waarde als ridder bewijst in intense PvP-gevechten.

The Valiant staat op het punt de rijken van de PlayStation 5 en Xbox Series S/X te veroveren en wordt gelanceerd op 11 juli 2023 voor een adviesprijs van €24,99 / $24,99 / £19,99. Voor pc-gamers is het avontuur al begonnen, aangezien het spel nu beschikbaar is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: