Home Gaming The Surge 2 laat PlayStation 4 Pro en Xbox One X enhancements zien

The Surge 2 laat PlayStation 4 Pro en Xbox One X enhancements zien

by Jos Vis

The Surge 2 is bijna klaar, dus maak je klaar om iedereen die je in de weg staat uit elkaar te halen met brutale elegantie op PlayStation 4, Xbox One en pc wanneer het 24 september uitkomt. Deck13 en Focus Home Interactive zijn verheugd aan te kondigen dat Action-RPG De Surge 2 ondersteunt 4K-gameplay op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X. Wees getuige van de prachtig groteske samensmelting van mens en machine in gedetailleerde pracht!

De stad Jericho brokkelt van binnenuit af, omdat de verschillende districten worden bevolkt door verslaafden, bendes en vijandige nanomonstrosities. Met het wapen in de hand en drone op sleeptouw, verken je de dystopische megastad in opgeschaalde 4K met 30 fps of vloeiende 60FPS met 1080p op zowel PlayStation 4 Pro als Xbox One X.

De strijd is intens. Met 80 wapens om uit te kiezen, een directionele parry-systeem, ontwijk mechanica, drones en een enorm scala aan brute executiebewegingen, kun je gevechten benaderen op de manier die bij je speelstijl past. Laad je vijanden in en beuk ze in onderwerping met bokshandschoenen of steek als een bij met de speer.

Pre-orders zijn nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc en worden geleverd met het URBN Gear Pack, dat een nieuwe pantserset, twee nieuwe wapens en andere cosmetica en uitrusting omvat. Verbreek de banden van de mensheid en upgrade om te overleven op 24 september.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: