That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Movies, Nieuws

The Sisters Brothers slotfilm Film by the Sea op zaterdag 15 september

De film The Sisters Brothers is dit jaar de slotfilm van Film by the Sea op zaterdag 15 september. Het internationale filmfestival in Vlissingen vindt plaats van 7 – 16 september.

THE SISTERS BROTHERS – bioscooprelease 18 oktober – bekijk de trailer
‘1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli (John C. Reilly) en Charlie Sisters (Joaquin Phoenix) krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris (Jake Gyllenhaal). Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm’s geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d’Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d’Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).

Over Film by the Sea:
Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur, dat is ontstaan in 1999 en inmiddels jaarlijks bijna 50.000 bezoekers naar CineCity in Vlissingen weet te trekken.
De 20ste  editie van Film by the Sea vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 16 september.

Releases van filmdistributeur The Searchers in 2018:

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE