That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws, Series, TV

The Searchers gaat in zee met FilmNation

Met veel plezier en trots kunnen we aankondigen dat tijdens het Filmfestival van Cannes, The Searchers en FilmNation hun onderhandelingen hebben afgerond voor een exclusieve output deal. De samenwerking omvat alle films die FilmNation zelf produceert en gaat van start met de serial killer thriller ‘Misanthrope’ met in de hoofdrol Shailene Woodley.

Het partnership volgt op een lange geschiedenis van samenwerkingen, waaronder ‘The Big Sick’‘Beautiful Boy’ en ‘Gloria Bell’ en de toekomstige releases van ‘The Lodge’ en ‘Promising Young Woman’. De deal onderstreept de positie van The Searchers in de Benelux als distributeur van fris, hedendaags quality entertainment.

FilmNation maakte furore als sales agent van films als ‘Magic Mike’‘The Imitation Game’ en ‘Looper’ en legde zich de afgelopen jaren succesvol toe op hun eigen producties, met als ultieme uitschieters box-office hits zoals ‘Arrival’ en ‘The Big Sick’. In Sundance 2019 vestigde het bedrijf een record met de sale van ‘Late Night’ aan Amazon voor $13 miljoen voor de Amerikaanse rechten.

De deal betreft een samenwerking van twee jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE