Home Movies The Searchers gaan in 2019 langs IFFR Sundance en SXSW en brengen veel nieuwe releases

The Searchers gaan in 2019 langs IFFR Sundance en SXSW en brengen veel nieuwe releases

by Pim, Sel

The Searchers gaan in 2019 langs internationale filmfestivals en brengen veel nieuwe releases uit

Filmdistributeur The Searchers begint het nieuwe jaar goed, met een toer langs drie prestigieuze filmfestivals: International Film Festival Rotterdam (IFFR), Sundance Film Festival en South by Southwest (SXSW).

Hieronder de films die zullen worden vertoond:

INTERNATIONAL FILM FESTIVAL ROTTERDAM (23 januari – 3 februari 2019)

VOX LUX – bioscooprelease 21 februari – bekijk de trailer
In Vox Lux volgen we Celeste die uitgroeit tot een bekende popster. Het verhaal beslaat een periode van 15 jaar en toont de belangrijke muzikale en culturele evoluties van 1999 tot op heden. De Grammy-genomineerde en meervoudig platinum verkopende artiest Sia heeft op de soundtrack een reeks originele nummers ontwikkeld. De hoofdrol is voor Oscar-winnares Nathalie Portman.

Cast: Natalie Portman, Jude Law, Stacy Martin
Regie: Brady Corbet (The Childhood of a Leader)
Genre: showbizz / drama

AT ETERNITY’S GATE – bioscooprelease 7 februari – bekijk de trailer
Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel 
door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie.

Cast: Willem Dafoe, Rupert Friend, Oscar Isaac
Regie: Julian Schnabel
Genre: biografie / drama

GLORIA BELL – bioscooprelease TBC
Gloria is 58 jaar maar voelt zich nog elke dag een jonge dertiger en blijft op zoek naar haar grote liefde. Ondanks haar eenzaamheid probeert ze het beste van haar leven te maken en duikt ze het vrijgezelle nachtleven in op zoek naar de ware. Wanneer ze Arnold ontmoet lijkt haar zoektocht voorbij…

Cast: Julianne Moore, Sean Astin, Jeanne Tripplehorn, John Turturro
Regie: Sebastián Lelio
Genre: romantisch drama

SUNDANCE FILM FESTIVAL (24 januari – 3 februari 2019)

The Lodge – bioscooprelease TBC
Na het verlies van hun moeder zijn de tweeling en hun nieuwe stiefmoeder gedwongen om alleen Kerst door te brengen in een afgelegen berghut terwijl ze worden bedreigd door een angstaanjagende bovennatuurlijke kracht. The Lodge wordt tot leven gebracht door de makers vanGoodnight Mommy, de ijzingwekkende Oostenrijkse horrorfilm die uitgroeide tot een culthit en waarbij toeschouwers in flauwvielen in de bioscoop.

Cast: Riley Keough, Richard Armitage, Katelyn Wells
Regie: Severin Fiala, Veronika Franz (Goodnight Mommy)
Genre: horror

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile – bioscooprelease TBC
Zac Efron kruipt in de huid van Amerika’s meest beruchte maar tevens tot de verbeelding sprekende seriemoordenaar Ted Bundy. De kroniek van de charismatische Ted Bundy, wordt verteld vanuit het perspectief van zijn vroegere vriendin, Elizabeth Kloepfer, die jarenlang weigerde de waarheid over hem te geloven.

Cast: Zac Efron, Lily Collins, Haley Joel Osment
Regie: Joe Berlinger
Genre: misdaad / thriller

LUCE – bioscooprelease TBC
De reputatie van modelstudent Luce wordt bedreigd nadat één van zijn leerkrachten een alarmerende ontdekking over hem doet. De adoptieouders van Luce worden gedwongen om rekening te houden met de gitzwarte verleden van hun zoon, dat te maken heeft met een oorlog in een verscheurde natie in Afrika.

Cast: Naomi Watts, Octavia Spencer, Tim Roth
Regie: Julius Onah (The Cloverfield Paradox)
Genre: drama

SOUTH BY SOUTHWEST (8 maart – 18 maart 2019)

THE BEACH BUM – bioscooprelease 21 maart – bekijk de trailerMoondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen.

Regie: Harmony Korine
Cast: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Martin Lawrence, Zac Efron, Jonah Hill
Genre: komedie

Releases van filmdistributeur The Searchers in 2019:


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: