Home Movies The Report – aangrijpende politieke thriller met Adam Driver – release 12 september

The Report – aangrijpende politieke thriller met Adam Driver – release 12 september

by Pim, Sel

Filmdistributeur The Searchers brengt op 12 september de politieke thriller The Report uit. Adam Driver speelt de hoofdrol in de film, gebaseerd op waargebeurde feiten, als Senaatslid die  het gebruik van martelmethodes door de CIA na 9/11 onderzoekt. De film beleefde zijn première op het Sundance Film Festival dit jaar.

The Report – bioscooprelease 12 september – trailer volgt binnenkort
Senaatslid Daniel Jones (Adam Driver) krijgt na 9/11 de lastige opdracht om het onderzoek te leiden naar de verhoortechnieken van de CIA. Na jarenlang uitgebreid onderzoek komt hij achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft geprobeerd te verzwijgen. Het publiceren van dit rapport blijkt echter moeilijker dan gedacht. Het Witte Huis en de CIA doen er alles aan om dit onthullende onderzoek achter gesloten deuren te houden.

The Report is geregisseerd door Scott Z. Burns (scenarioschrijver van The Bourne UltimatumContagion en Side Effects). Onder andere Adam Driver (BlacKkKlansmanPaterson), Jon Hamm (Baby DriverMad Men) en Annette Bening (20th Century WomenAmerican Beauty) zijn te zien in dit schokkende, waargebeurde verhaal.

Releases van filmdistributeur The Searchers in 2019:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d