Home Gaming The Pegasus Expedition komt dit jaar nog naar pc

The Pegasus Expedition komt dit jaar nog naar pc

by Jos Vis

1C Entertainment is verheugd om hun samenwerking met indie-ontwikkelaar Kalla Gameworks aan te kondigen om hun aanstaande 4X-grootse strategie dit jaar naar pc te brengen. Aankomende vlootcommandanten krijgen de kans om te bewijzen dat ze het in zich hebben om de mensheid voor het eerst te redden in een speelbare demo die beschikbaar is voor het komende Steam Next Fest, dat op 13 juni begint!

The Pegasus Expedition is een verhaalgedreven sci-fi groots strategiespel dat zich afspeelt op een belangrijk moment voor het voortbestaan ​​van de mensheid. Geconfronteerd met een overweldigende dreiging thuis, stuurt de mensheid een expeditie naar de Pegasus Galaxy in een wanhopige poging om een ​​toevluchtsoord te vinden voor de bevolking van de aarde, om vervolgens terecht te komen in een interstellaire oorlog die ze per ongeluk begonnen.

Terwijl je een van deze vloten leidt, verandert je missie al snel van verkenning naar bestuur, verovering en uiteindelijk een gevecht om te overleven. Spelers zullen een uitdagend verhaal beleven waarin niets vanzelfsprekend is en elke beslissing zijn gevolgen zal hebben.

Voortbouwend op de erfenis van het grote strategiegenre, voegt The Pegasus Expedition een sterke verhalende kant toe aan de klassieke 4X-gameplay, waarbij je je diplomatieke banden, legers, economie en wetenschappelijke ontwikkeling moet beheren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Immense handgemaakte wereld – een opnieuw speelbare campagne die zich afspeelt in een rijk, uitgestrekt universum
  • Conflict en tragedie – ervaar een diepe verhaallijn, waar niemand perfect is en doelen vaak de middelen moeten heiligen.
  • Word de leider die je wilt zijn – maak moeilijke morele keuzes in onzekere tijden en zie de consequenties onder ogen.
  • Een lonende gameplay-ervaring – veelzijdige 4X-gameplay met veel mogelijke benaderingen voor verschillende uitdagingen die de campagne biedt.
  • Betekenisvolle diplomatie – een divers en veelzijdig systeem met meer dan 30 onafhankelijke facties in de melkweg.
  • Op planning gebaseerde gevechten – beheer het grotere geheel van je oorlogsfronten en weeg zorgvuldig af welke verliezen je bereid bent te nemen om te slagen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: