Home Gaming The Murder of Sonic the Hedgehog is gratis beschikbaar op de PC

The Murder of Sonic the Hedgehog is gratis beschikbaar op de PC

by Mark van Truijen

Als onderdeel van een uitgebreide 1 april viering heeft Sega een nieuwe visuele novelle uitgebracht op PC, gebaseerd op Sonic the Hedgehog. De visuele novelle, getiteld “The Murder of Sonic the Hedgehog”, is gratis beschikbaar op Steam. Bekijk de trailer hieronder.

The Murder of Sonic the Hedgehog vindt plaats tijdens de verjaardag van Amy Rose, waar ze een moordmysterie feestje organiseert op de Mirage Express. Terwijl Sonic alleen maar doet alsof hij een slachtoffer is voor het feestje, lijkt er iets sinisters onder de oppervlakte te broeien.

Het gameplay-mechanisme draait om het onderzoeken van verschillende delen van de Mirage Express en het ondervragen van verschillende personages uit het rijke en gevarieerde canon van Sonic the Hedgehog. Het spel bevat ook met de hand getekende landschappen en personages.

Onlangs kondigde Sega Sonic Origins Plus aan voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Met het basisspel samen met alle DLC en 12 Sonic-games uit het Game Gear-tijdperk, staat Sonic Origins Plus gepland voor release op 23 juni.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: