Home Gaming THE MIGHTY QUEST FOR EPIC LOOT OFFICIEEL VERKRIJGBAAR VOOR PC

THE MIGHTY QUEST FOR EPIC LOOT OFFICIEEL VERKRIJGBAAR VOOR PC

by Mark van Truijen

Het ‘open bèta’-label van The Mighty Quest for Epic Loot vervalt, wat betekent dat de game officieel gereleased is. Tijdens de bètaperiode werden er veel nieuwe features toegevoegd waaronder crafting, vrije creatie-modus, barricades, nieuwe vallen, zeldzame wezens en clans. Zo is de game voortdurend verbeterd.

“Voor ons waren de bètaperiodes van The Mighty Quest for Epic Loot een manier om te blijven werken aan de game en het in de juiste richting te duwen,” aldus Quentin Gallet, Executive Producer. “Nu de basisgameplay er is en de toon gezet is, richten we onze aandacht op de samenwerking met de community om de game nog verfijnder te maken. Mighty Quest krijgt regelmatig updates met nieuwe features en met de hulp van onze community blijft de game groeien.”

 Als onderdeel van de officiële release van The Mighty Quest for Epic Loot, is vanaf nu het Infinite Pack beschikbaar: een all-in pakket dat alle reeds uitgekomen content en toekomstige content bevat. Het pakket geeft toegang tot de vier hoofdpersonages, eerder verschenen zeldzame wezens en vallen, twee epische ringen, een Bling Mine, een Material Mine en alle toekomstige wezens en vallen vanaf het moment dat ze beschikbaar zijn. Het Infinite Pack is nu in-game, via de webshop of via Steam voor beperkte tijd te koop voor €19,99.

The Mighty Quest for Epic Loot is een asynchrone multiplayer hack & slash actiegame van Ubisoft Montreal. Bouw ondoordringbare kastelen om jouw schat te beschermen, terwijl je de kastelen van andere spelers plundert.

Om te beginnen plunderen of voor meer informatie, ga naar: www.themightyquest.com.

Om de game te spelen via Steam, ga naar:http://store.steampowered.com/app/239220/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x