Home Gaming The Legend of Legacy brengt Bianca en Meurs in beeld

The Legend of Legacy brengt Bianca en Meurs in beeld

by Sven
The Legend of Legacy laat vandaag meer info vrij over twee hoofdpersonen uit de game. Bianca en Meurs en hieronder kun je de beschrijving bekijken.
Bianca
Bianca is een jong meisje met ijs blond haar. Bianco wordt wakker op Avalon zonder enig idee te hebben over hoe zij daar terecht is gekomen. Ze is een beleefd meisje en blijft ondanks haar geheugenverlies optimistisch. Bianca heeft het gevoel dat de antwoorden die zij zoekt omtrent haar geheugenverlies diep in het eiland liggen en zij is vastberaden om haar identiteit terug te vinden.
Bianca zal vooral gespecialiseerd zijn in de support class. Zij heeft affiniteit voor wind en vuur elementen en zij houdt ervan om korte zwaren, bijlen, speren en bogen te gebruiken in het gevecht.
Meurs
Zij is een van de weinige elementalists die nog leeft. De elementen hebben haar naar Avalon gebracht, voor redenen die niet bekend zijn en Meurs is erop gebrand om uit te zoeken wat de elementen aantrokken in dit eiland.
Meurs zal zich opstellen als een sterkere partner in het gevecht en hij gebruikt het liefst korte zwaarden met schilden. Hij heeft een affiniteit voor het wind element.
Meurs
One of the few remaining elementalists alive. The elements have been gathering to Avalon for unknown reasons, and Meurs is determined to find out why they’ve been so attracted to the island. He communicates with the elements and travels the earth with the spirits as his guide.
Meurs also makes for a strong support ally in battle and prefers short swords with a shield. He has a strong affinity for the wind element.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x