Home Movies The Last Ride of the Wolves – vanaf 10 februari in de bioscoop

The Last Ride of the Wolves – vanaf 10 februari in de bioscoop

by Jos Vis

Filmdistributeur Gusto Entertainment brengt op 10 februari dramafilm The Last Ride of the Wolves uit. Dit eigenzinnige speelfilmdebuut van regisseur Alberto De Michele vertelt het verhaal van een oude boef, een rol van Pasquale De Michele, die zijn fortuin heeft verloren aan een gokverslaving en zijn laatste grote overval beraamt. The Last Ride of the Wolves bevindt zich op het snijvlak tussen documentaire en fictie.

YouTube video

The Last Ride of the Wolves | vanaf 10 februari 2022 in de bioscoop
Pasquale, een oude boef die zijn fortuin verloor aan een gokverslaving, beraamt zijn laatste grote overval. Hiervoor herenigt hij De Wolven, een bende van Noord-Italiaanse kermisexploitanten die bijbeunen als criminelen. Met de overval op een geldwagen die 12 miljoen euro vervoert, hopen ze zichzelf van een goed pensioen te voorzien en kunnen ze hun clandestiene beroep een laatste eer bewijzen. Pasquale is zich er echter niet van bewust dat dit niet de enige roof is die plaatsvindt. Based on a true crime.  

The Last Ride of the Wolves is dit jaar geselecteerd voor IFFR’s Bright Future. “In mijn werk infiltreer ik in duistere criminele werelden met de kennis van een insider. Ik ‘steel’ verhalen van ‘andere’ dieven en gebruik ze voor mijn eigen doeleinden. Dit is zonder twijfel de grootste overval van mijn leven tot nu toe”, aldus De Michele.

Interviewmogelijkheden Alberto de Michele
Er zijn interviewmogelijkheden (zoom, telefoon) met regisseurs Alberto de Michele. Neem hiervoor contact op met pauline@triplepentertainment.nl

Speelduur: 81 min. | Land: Nederland, Italië | Taal: Italiaans | Genre: Drama | Regie: Alberto De Michele | Cast: Pasquale De Michele, Alberto De Michele, Angelo Garbin| Releasedatum: 10 februari 2022 | Distributeur: Gusto Entertainment.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: