Home StreamingHBO Max The Last of Us seizoen 2 laat zich zien

The Last of Us seizoen 2 laat zich zien

by Jos Vis

Nieuwe beelden van Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie in het tweede seizoen van de HBO Original-serie THE LAST OF US werden vandaag onthuld door Casey Bloys, voorzitter en CEO, HBO en Max Content, tijdens de Warner Bros. Discovery Upfront- voorstelling. Na het succes van het recordbrekende eerste seizoen verschijnt het tweede seizoen in 2025 op HBO Max.

Nieuwe beelden van Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie in het tweede seizoen van de HBO Original-serie THE LAST OF US werden vandaag onthuld door Casey Bloys, voorzitter en CEO, HBO en Max Content, tijdens de Warner Bros. Discovery Upfront-presentatie. Na het succes van het recordbrekende eerste seizoen verschijnt het tweede seizoen in 2025 op HBO Max.

Seizoen 2 cast: De terugkerende cast van seizoen twee bestaat uit Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy en Rutina Wesley als Maria. Eerder aangekondigde nieuwe cast bestaat uit o.a. Kaitlyn Dever als Abby, Isabela Merced als Dina, Young Mazino als Jesse, Ariela Barer als Mel, Tati Gabrielle als Nora, Spencer Lord als Owen en Danny Ramirez als Manny. Catherine O’Hara speelt ook een gastrol. 

Seizoen 2 credits: THE LAST OF US is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Craig Mazin en Neil Druckmann. De serie is een coproductie met Sony Pictures Television en wordt ook geproduceerd door Carolyn Strauss, Jacqueline Lesko, Cecil O’Connor, Asad Qizilbash, Carter Swan en Evan Wells. Productiebedrijven: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog. 

Verhaal seizoen 1: THE LAST OF US speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingezet om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x