Home Gaming The Last of Us Part 2 Remastered officieel aangekondigd

The Last of Us Part 2 Remastered officieel aangekondigd

by Mark van Truijen

Er zijn de laatste uren een heleboel lekken geweest over The Last of Us Part 2 Remastered, en nu is het officieel aangekondigd door Naughty Dog en Sony. Bekijk de aankondigingstrailer hieronder.

The Last of Us Part 2 Remastered zal een aantal verbeteringen, toevoegingen en verbeteringen bevatten ten opzichte van de originele PS4-release uit 2020 voor de geprezen actie-avonturentitel. Misschien wel de meest significante toevoeging is No Return, een nieuwe roguelike survival-modus waarin spelers een verscheidenheid aan willekeurige uitdagingen aangaan op verschillende locaties. De modus zal meerdere speelbare personages, skins en meer bevatten.

De remaster zal ook ontwikkelaarscommentaar bevatten van regisseur Neil Druckmann, verhaalleider Halley Gross en acteurs Troy Baker, Ashley Johnson en Laura Bailey, die respectievelijk Joel, Ellie en Abby spelen. Ook inbegrepen zijn een nieuwe set Lost Levels, die worden beschreven als speelbare vroege ontwikkelingsfases van levels die uit het volledige spel zijn gesneden, en zullen worden geleverd met ontwikkelaarscommentaar. “Verken deze ruimtes en hoor direct van het team over de bedoeling van aspecten van elk level – dit is een unieke toevoeging voor onze studio en we zijn enthousiast om spelers een kijkje te geven in het creatieve proces,” schrijft Naughty Dog.

Daarnaast zal het spel ook twee grafische modi bevatten, met een Fidelity Mode die draait op native 4K, en een Performance Mode die draait op 1440p opgeschaald naar 4K. Andere visuele verbeteringen zullen onder andere verhoogde Level-of-Detail afstanden, verbeterde schaduwkwaliteit, animatie sampling rate en meer omvatten. De remaster bevat ook ondersteuning voor de haptische feedback en adaptieve triggers van de DualSense, terwijl Descriptive Audio en Speech to Vibrations zijn toegevoegd als toegankelijkheidsopties.

Ondertussen, vergelijkbaar met The Last of Us Part 1, is er ook een nieuwe Speedrun Mode, evenals bonus skins voor Ellie, Abby en hun wapens, en nieuwe Photo Mode toevoegingen, waaronder dynamische verlichting, Frame Forward en Gaze Direction, evenals nieuwe frame en logo opties.

Getrouw aan het recente lek, lanceert The Last of Us Part 2 Remastered voor PS5 op 19 januari. Bekijk de aankondigingstrailer en screenshots hieronder. Pre-orders gaan live op 5 december. Ondertussen heeft Naughty Dog ook een W.L.F. Edition onthuld voor de geremasterde release, en bevestigd dat eigenaren van het originele PS4-spel een upgrade pad wordt aangeboden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: