Home Gaming The Last of Us best bekeken serie op HBO Max in Nederland

The Last of Us best bekeken serie op HBO Max in Nederland

by Pim, Sel

THE LAST OF US breekt HBO-streamingrecords in Nederland. 

Het eerste seizoen van de negendelige post-apocalyptische HBO Original-dramaserie gebaseerd op de gelijknamige veelgeprezen videogame ontwikkeld door Naughty Dog voor PlayStation, is de best bekeken titel ooit geworden op HBO Max in Nederland. Alle afleveringen van het eerste seizoen zijn nu te streamen.

Verhaal: THE LAST OF US speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingezet om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Cast: Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy, Anna Torv als Tess, Nico Parker als Sarah, Murray Bartlett als Frank, Nick Offerman als Bill, Melanie Lynskey als Kathleen, Storm Reid als Riley, Merle Dandridge als Marlene, Jeffrey Pierce als Perry, Lamar Johnson als Henry, Keivonn Woodard als Sam, Graham Greene als Marlon en Elaine Miles als Florence. Ashley Johnson en Troy Baker zijn ook in de serie te zien.

Credits: THE LAST OF US, gebaseerd op de veelgeprezen videogame met dezelfde naam ontwikkeld door Naughty Dog voor de PlayStation-platforms® , is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Craig Mazin en Neil Druckmann. De serie is een coproductie met Sony Pictures Television en wordt geproduceerd door Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan en Rose Lam. Productiebedrijven: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: