Home Gaming The Last Clockwinder nu verkrijgbaar voor PlayStation VR2

The Last Clockwinder nu verkrijgbaar voor PlayStation VR2

by Jos Vis

Indie-ontwikkelaarsstudio, Pontoco is verheugd aan te kondigen dat hun vredige scifi-avontuur, The Last Clockwinder, nu verkrijgbaar is voor PlayStation VR2. Deze bekroonde titel biedt grenzeloze mysteries om te ontdekken, verpakt in een suggestief verhaal op de lanceringsdag van PS VR2.

Prijzen voor The Last Clockwinder omvatten Meta Quest Store’s Best Game of 2022, Hardcore Gamer’s Best VR Game of 2022, Upload VR PCVR Game of the Year 2022 en finalist bij de DICE Awards in beide VR-categorieën.

The Last Clockwinder is een puzzelautomatiseringsspel over het maken van gesynchroniseerde constructies van je eigen klonen. Spelers kruipen in de huid van Jules, een jonge vrouw die vastbesloten is een oude, in mysterie gehulde klokkentoren te repareren. Bij het ontdekken van een uniek paar handschoenen, krijg je de kracht om klonen te maken die kunnen worden aangestuurd om verschillende taken te automatiseren. Orkestreer een zoemend, ingewikkeld netwerk van robotklonen om te helpen met zaken als het kweken van planten, het oogsten van hulpbronnen en het synthetiseren van nieuwe zaden, die allemaal leiden tot het uiteindelijke herstel van de Clocktower.

Werk samen met je nieuw gecreëerde assistenten om de Clocktower te redden, ontdek spraakmemo’s uit je kindertijd om je complexe verleden samen te vatten en je huis te beschermen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: