Home GamingAndroid The Game Awards 2023 krijgt verhoogd veiligheidsniveau, aldus Geoff Keighley

The Game Awards 2023 krijgt verhoogd veiligheidsniveau, aldus Geoff Keighley

by Mark van Truijen

Met The Game Awards om de hoek, komen de veiligheidsproblemen weer naar voren, vooral na het incident van vorig jaar. Schepper en gastheer Geoff Keighley sprak hierover in een recente Twitch-stream en bevestigde verhoogde beveiliging om een dergelijk incident te voorkomen.

“Ja, dat doen we. We willen niet te openlijk over die dingen praten, gewoon omdat het om beveiliging gaat,” zei Keighley (transcriptie via VGC). “We hebben zeker plannen, en we proberen alles te doen wat we kunnen om mij veilig te houden, maar ook iedereen die naar de show kijkt, het publiek, mensen die aan de show deelnemen en alles. Het is zeker iets waar we over nadenken. We waarderen de bezorgdheid.

“Geloof me, dat is iets dat voor ons bovenaan de agenda staat, maar we willen ook een geweldige show neerzetten die deze spellen viert, en onze liefde voor videogames, dus dat is ook belangrijk om in gedachten te houden. Maar ja, ik waardeer de bezorgdheid daarover.”

Vorig jaar werd de acceptatietoespraak van Elden Ring-regisseur Hidetaka Miyazaki voor Game of the Year gevolgd door een onbekend individu dat de microfoon nam. Een ander incident deed zich voor bij Gamescom Opening Night Live toen een ander individu Keighley benaderde, vroeg naar Grand Theft Auto 6, voordat hij werd verwijderd. Er was geen schade in beide gevallen, maar veiligheidsproblemen bleven een punt van zorg.

The Game Awards vindt plaats op 7 december om 16:30 PT. Alan Wake 2 en Baldur’s Gate 3 leiden in nominaties, hoewel Super Mario Bros. Wonder, Resident Evil 4, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en Marvel’s Spider-Man 2 ook zware favorieten zijn.

Wat betreft aankondigingen, Death Stranding 2 zou een nieuwe trailer kunnen ontvangen; Warframe krijgt een nieuwe look in zijn aankomende Whispers in The Walls-update; en Inscryption-ontwikkelaar Daniel Mullins kan zijn volgende spel aankondigen. Larian zal ook de releasedatum voor Baldur’s Gate 3 op Xbox Series X/S onthullen, die ergens in december zal zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x