Home TVSeries The Flash S2 en boxset l 2 november op Blu-ray en DVD

The Flash S2 en boxset l 2 november op Blu-ray en DVD

by Mark van Truijen

De razendsnelle superheld THE FLASH keert dit najaar terug op Blu-ray™ en DVD voor een explosief tweede seizoen. Deze succesvolle spin-off van de DC Comics serie Arrow gaat over Barry Allen (Grant Gustin; Glee), een forensisch wetenschapper die na een bliksemschicht de snelste man ter wereld is geworden. Met zijn supersnelheid beschermt hij de mensen van Central City tegen het kwaad. Dit seizoen worden de uitdagingen voor The Flash groter dan ooit, als blijkt dat uit het zwarte gat dat hij seizoen 1 net op tijd wist te dichten zich een nieuwe bedreiging aandient. Geniet van de 24 gloednieuwe afleveringen vanaf 2 november op Blu-ray™ en DVD. Speciaal voor de fans en iedereen die de serie nog niet kent brengt Warner Bros. Home Entertainment de boxset uit met twee seizoenen van The Flash.

The Flash S2 – synopsis:
In het vorige seizoen explodeerde de S.T.A.R. Labs deeltjesversneller en vormde zich een zwart gat. Een bliksemschicht raakte wetenschapper Barry Allen, waardoor hij een superkracht van snelheid ontving. Met hulp van het S.T.A.R Labs team, te weten Caitlin Snow (Danielle Panabaker;Justified), Cisco Ramon (Carlos Valdes; Arrow) en Dr. Harrison Wells (Tom Cavanagh; The Following), beschermt Barry als The Flash de inwoners van Central City tegen deze nieuwe bedreigingen.

Maar Barry bleek niet de enige persoon te zijn die diezelfde avond uitzonderlijke krachten heeft verkregen. Het zwarte gat heeft ook verschillende metamensen gemaakt en velen van hen vormen een groot gevaar voor de stad. En nu staat Barry voor een ongekende schurk die dezelfde krachten heeft als hij, Zoom. Weet hij Central City opnieuw te redden?

The Flash is inmiddels bevestigd voor een derde seizoen. Aflevering acht van The Flash is een cross-over aflevering met Arrow.

 The Flash S2 5.JPEG    The Flash S2 4.JPEG

Bonusmaterialen:
* Deleted Scenes (18:12 DVD, 21:19 BD)
* Gag reel (11:56 DVD, 12:26 BD)
* Featurettes (193:45 DVD, 187:36 BD)

Releasedatum: 2 november 2016
Speelduur: 24 afleveringen van 41 minuten (S2) en 47 afleveringen van 41 minuten (Boxset)
Kijkwijzer: 12, geweld

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x