Home Featured The Flash brengt tweede trailer uit

The Flash brengt tweede trailer uit

by Mark van Truijen

Warner Bros. Pictures presenteert “The Flash” van regisseur Andy Muschietti (de “IT”-films, “Mama”). Ezra Miller is weer te zien als Barry Allen in de eerste film rondom de superheld van DC.
 
In “The Flash” komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Barry komt vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten, en er zijn geen superhelden meer om iedereen te redden. Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht. Om de wereld te redden en terug te kunnen keren naar zijn eigen toekomst moet Barry rennen voor zijn leven. Maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?
 
De cast van “The Flash” bestaat verder uit de nieuwe ster Sasha CalleMichael Shannon (“Bullet Train”, “Batman v Superman: Dawn of Justice”), Ron Livingston (“Loudermilk”, “The Conjuring”), Maribel Verdú (“Elite”, “Y tu mamá también”), Kiersey Clemons (“Zack Snyder’s Justice League”, “Sweetheart”), Antje Traue (“King of Ravens”, “Man of Steel”) en Michael Keaton (“Spider-Man: Homecoming”, “Batman”).
 
“The Flash” is geproduceerd door Barbara Muschietti (de “IT”-films, “Mama”) en Michael Disco (“Rampage”, “San Andreas”). Het scenario is geschreven door Christina Hodson (“Birds of Prey”, “Bumblebee”) naar het treatment van John Francis Daley & Jonathan Goldstein (“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”, “Spider-Man: Homecoming”) en Joby Harold (“Transformers: Rise of the Beasts”, “Army of the Dead”) dat gebaseerd is op de personages van DC. De uitvoerend producenten zijn Toby EmmerichWalter HamadaGalen Vaisman en Marianne Jenkins.
 
Regisseur Muschietti wordt achter de camera bijgestaan door director of photography Henry Braham (“Guardians of the Galaxy Vol. 3”, “The Suicide Squad”), production designer Paul Denham Austerberry (“IT Chapter Two”, “The Shape of Water”), editors Jason Ballantine (de “IT”-films, “The Great Gatsby”) en Paul Machliss (“The Gentlemen”, “Baby Driver”) en kostuumontwerper Alexandra Byrne (“Doctor Strange”, “Guardians of the Galaxy”). De muziek is van Benjamin Wallfisch (“The Invisible Man”, de “IT”-films).
 
Warner Bros. Pictures presenteert “The Flash”, een film van Andy Muschietti en een productie van Double Dream en Disco Factory. De film wordt gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.
 
“The Flash” is vanaf 15 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in IMAX.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: