That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Movies, Nieuws

The First Purge beste opening voor horrorfilm 2018

THE FIRST PURGE is afgelopen week in première gegaan en heeft het beste openingsweekend van een horrorfilm in 2018 behaald, de film verslaat hiermee het record van Hereditary. Met een opbrengst van €327.936 en 37.337 bezoekers is het tevens het beste openingsweekend voor een film uit The Purge franchise. De film scoort 65% boven The Purge: Election Year, 105% boven The Purge: Anarchy en 269% boven The Purge.

Achter elke traditie schuilt een revolutie. In THE FIRST PURGE is te zien hoe de traditie van elk jaar twaalf uur wetteloosheid ooit begon als een simpel experiment.

Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap. Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land.

Na het succes van The Purge: Election Year, de meest succesvolle film in de serie tot dusver, keert bedenker James DeMonaco (schrijver en regisseur van The Purge, The Purge: Anarchy en The Purge: Election Year) terug samen met de producenten van dit wereldwijde fenomeen: Jason Blum van Blumhouse Productions (Insidious-serie, Get Out,Split), Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form van Platinum Dunes (Teenage Mutant Ninja Turtles en Ouija-series, The Texas Chainsaw Massacre), en DeMonaco’s vaste producent, Sébastien K. Lemercier (Assault on Precinct 13Four Lovers).

The First Purge is geregisseerd door Gerard McMurray (Burning Sands), gebaseerd op een scenario dat wederom van de hand van DeMonaco.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE