That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

The Evil Within 2 nu wereldwijd beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc

Bethesda Softworks®, een ZeniMax® Media-bedrijf, kondigt vandaag aan dat The Evil Within 2®, van survival horror-genie Shinji Mikami en het getalenteerde team van Tango Gameworks, nu verkrijgbaar is voor Xbox One, PlayStation® 4 en pc. The Evil Within 2,geregisseerd door game-ontwerper John Johanas en met Mikami als producent en creatieve begeleider, tilt de geprezen franchise naar een nog hoger niveau met z’n unieke mix van psychologische huiveringen en echte survival horror. Ook is de duistere soundtrack van The Evil Within 2, gecomponeerd door Masatoshi Yanaghi, vanaf vandaag beschikbaar op Spotify, iTunes en Amazon.

“Met The Evil Within 2 wilden we de fans een reden geven om terug te keren naar de wereld van STEM, een verdoemde plaats waar niemand vrijwillig naar terugkeert,” liet John Johanas weten. “Voor het vervolg kozen we voor een iets meer open benadering, waar het wordt aangemoedigd om meer te verkennen en de spelers zo toelaat om te kiezen hoe ze spelen. Spelers moeten zichzelf écht voorbereiden om te kunnen overleven.”

In The Evil Within 2 kruipen spelers opnieuw in de huid van detective Sebastian Castellanos die naar de nachtmerrie-wereld van STEM terugkeert in een wanhopige zoektocht om z’n dochter Lily te redden. Door het verhaal heen moet Sebastian opnieuw verschrikkelijke wezens en sadistische personages confronteren, terwijl hij een ware nachtmerrie trotseert vergezeld door een spookachtige soundtrack. The only way in, is out.