Home Gaming The Eldritch Realms zijn nu beschikbaar in Age of Wonders 4

The Eldritch Realms zijn nu beschikbaar in Age of Wonders 4

by Jos Vis

Paradox Interactive en Triumph Studios hebben vandaag Age of Wonders 4: Eldritch Realms uitgebracht, een grote uitbreiding die een nieuwe laag gameplay toevoegt aan de populaire fantasystrategiegame. Eldritch Realms is nu beschikbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S en kan worden gekocht bij digitale retailers of worden gedownload als onderdeel van de Premium Edition van Age of Wonders 4 of de Expansion Pass. Naast een nieuw speelbaar heerserstype, nieuwe tomes of magic, nieuwe fysieke vormen, mounts, evenementen en story realms, introduceert Eldritch Realms een nieuwe in-world laag om spelers uit te dagen met gevaren en monsters die onbegrijpelijk zijn.

Naast Eldritch Realms is vandaag de gratis Mystic Update gelanceerd, die nieuwe content en verbeteringen toevoegt aan de basisgame voor alle spelers. Deze updates omvatten gerandomiseerde rijken met verborgen eigenschappen, nieuwe pantheon-inhoud en een uitgebreide herwerking van de Mystic Culture.

Spelers zullen ontdekken wat er schuilgaat in de ruimtes tussen ruimtes in Age of Wonders 4: Eldritch Realms, dat de Umbral Abyss opent, een nieuwe laag van de kaart waar corruptie welig tiert en verschrikkingen die het begrip te boven gaan wachten om al het goede in de wereld te verteren. Zelfs het betreden van dit rijk is schadelijk voor zowel stervelingen als Godir, maar door transformatieve magie kunnen de echt dapperen de krachtige geheimen die erin liggen, ontsluiten. Samen met een nieuw Eldritch Sovereign-heersertype en nieuwe magie om de duisternis te hanteren – of terug te dringen – worden de werelden van Age of Wonders 4 steeds groter en uitdagender voor spelers overal ter wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x