Home Gaming The Elder Scrolls: Legends onthult nieuwe uitbreiding Isle of Madnes

The Elder Scrolls: Legends onthult nieuwe uitbreiding Isle of Madnes

by Sven

Isle of Madness, tot op vandaag de nieuwste en grootste uitbreiding van  The Elder Scrolls: Legends, lanceert officieel op 24 januari voor PC, iOS en Android toestellen. De trailer voor de uitbreiding is vandaag vrijgegeven en licht een tipje van de sluier van het emotionele, intense verhaal van een wanhopige vader die bereid is een reis door de krankzinnigheid te maken om zijn zoon te redden. Bekijk de trailer van Isle of Madness hier

Met nieuwe kaarten-en baanmechanismen, een thema van transformatie en waanzin en een verhaal dat een mix van hilariteit en tragedie meebrengt, worden  Legends-spelers getrakteerd op een zoete beloning. Vanaf vandaag kunnen spelers  The Elder Scrolls: Legends website bezoeken om Isle of Madness te pre-orderen en meer informatie te vinden over de uitbreiding. Terwijl je daar toch bent, neem dan zeker een kijkje naar de nieuwe Prince of Madness speelkaarten ommezijden, beschikbaar voor alle spelers die de drievoudige bundel pre-orderen of aankopen bij release. 

Isle of Madness is beschikbaar als pre-order voor € 19,99 en bevat de drie hoofdstukken, een nieuwe ommezijde voor je speelkaarten en een titel. De three Pack Premium Bundle is beschikbaar als pre-order voor € 49,99 en bevat de drie hoofdstukken, een ommezijde voor je speelkaarten, een premium ommezijde, twee titels, alle Isle of Madness speelkaarten zijn ontgrendeld, premium, en daarbovenop is de uitbreiding speelbaar op release.  Isle of Madness zal ook beschikbaar zijn op release voor de prijs van 1,000 Gold per hoofdstuk of € 19,99 voor de drie hoofdstukken plus een Prince of Madness-ommezijde. 

Volg  The Elder Scrolls: Legends via  Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste Legends-nieuwtjes. Blijf daarnaast ook op de uitkijk voor vroegtijdige kaartonthullingen nu we de spanning voor  Legends’ meest ambitieuze reis tot nu toe opvoeren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: