Home Gaming The Dark Pictures: Switcback VR is vanaf nu speelbaar op de PlayStation VR2

The Dark Pictures: Switcback VR is vanaf nu speelbaar op de PlayStation VR2

by Mark van Truijen

Na een korte vertraging is The Dark Pictures: Switchback VR nu beschikbaar voor PlayStation VR2. Het speelt zich af in het universum van Supermassive Games ‘The Dark Pictures Anthology en gaat over een personage dat dankzij de mysterieuze Belial in de hel belandt na een treinongeluk. Bekijk de lanceringstrailer hieronder.

Vastzittend in een achtbaan moet de hoofdpersoon vechten tegen demonen en overleven. De locaties zijn gebaseerd op titels uit seizoen 1 zoals Man of Medan, House of Ashes, Little Hope en de recente The Devil in Me. Naast haptische feedback is er oog-tracking ondersteuning en soms moet je weerstaan ​​om te knipperen, anders bewegen vijanden om aan te vallen.

The Dark Pictures: Switchback VR is verre van het einde van de serie, omdat Supermassive Games werkt aan Directive 8020, een sci-fi horror die dient als première voor seizoen 2. Vier andere titels zijn ook gedeponeerd als handelsmerk, hoewel ze nog niet officieel bevestigd zijn. Blijf op de hoogte voor meer details in de komende maanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: